Hub Driessen Tuinfotografie

 

 


 


 

Lezingen over vaste planten:

Al meer dan 25 jaar verzorg ik lezingen in het hele land.
Mijn doelgroep bestaat uit Groei & Bloei-afdeligen ,  tuinclubs en  planten-verenigingen.

Omdat ik gespecialiseerd ben in bijzondere vaste planten, gaan mijn lezingen hoofdzakelijk over vaste planten en over onderwerpen waarbij vaste planten een grote rol spelen.

De lezingen:

“Bloeiende Borders”   behandelt het ontwerpen van een vaste-planten-border.

“Verrassingen in de schaduw”  gaat over het aanleggen van een tuin in de schaduw.

“Boeketten uit de Border”  laat zien welke borderplanten goede snijbloemen leveren en welke snijbloemen ook goede borderplanten zijn.

“Lekker laat; Lekker Lang; Lekker Veel”  toont bijzondere, vrij onbekende vaste planten die lekker laat en/of lekker lang en/of zeer uitbundig bloeien.

“Schrijven met licht”  combineert mijn kennis met mijn ervaring in het fotograferen van bloemen, tuinen e.d.. Ik laat vooral met voorbeelden zien hoe je van tuinen en bloemen foto’s maakt die meer zijn dan zomaar een kiekje en die je met enige bewerking trots aan de muur kunt hangen.

"De Seniorvriendelijke tuin, terras en balkon" is niet alleen voor Senioren, maar voor idereen die zo slim is om nu al aan de toekomst te denken. De lezing laat zien hoe u uw tuin in kunt richten voor de toekomst. Zodat u er ook op uw oude dag nog veel plezier van kunt heben.

 

Alle lezingen worden ondersteund door een beamerpresentatie. Tevens ontvangen alle toehoorders een syllabus met hierin de namen van alle behandelde planten. Via een link naar mijn fotosite kan men dan ook de foto’s van die planten zien.

 

Heeft u interesse of vragen, neem dan gerust contact met mij op voor uitgebreide infomatie.


Hub Driessen
tel. 077-8502161

E-mail:  h-driessen@ziggo.nl

 Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston